Редактор: e-mail: Кадър: ДЕНЯТ с В. Дремджиев, TV+ и TV 1Всички неща,

...
Редактор: e-mail: Кадър: ДЕНЯТ с В. Дремджиев, TV+ и TV 1Всички неща,
Коментари Харесай

Октай за Борисов: Ако един европейски политик има отговорност към държавата, а не е над нея, трябва незабавно да подаде оставка

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: „ ДЕНЯТ с В. Дремджиев ”, TV+ и TV 1

Всички неща, които слушаме, като стартираме от Бойко Борисов и стигнем до неговите глашатаи, нямам думи и надали имат нужда от мнения, сподели Осман Октай в „ ДЕНЯТ с В. Дремджиев ” по TV+ и TV 1.

Те задоволително излагат цялата власт и цялата структура на властта, и българинът има хубава сентенция: волът рине и хвърля на гърба си. Всичко това демонстрира цялата некомпетентност, раздразнителност от обстановката, в която са сложени всички със заложничество от самия Бойко Борисов, добави Октай.

Това твърдоглавие за какво продължава, няма ден в който западно-европейските медии и американските да не пишат какво става у нас, даже през вчерашния ден във връзка 100-те дни и турската телевизия излъчи репортаж, попита госта си Веселин Дремджиев.

Вие цитирахте толкоз съществени неща, които в обикновено политическа логичност, всеки министър-председател неотложно би трябвало да си подаде оставката.

Особено след декларацията на Европейския парламент, още на идващия ден един европейски политик би следвало, в случай че има отговорност към страната, към нацията, към жителите на една страна, а не е над всичко това, той би трябвало незабавно да се отдръпна, да си подаде оставката, сподели още по адрес на Борисов Осман Октай.

Повече вижте във видеото по-долу:



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР